Norsk English Dutch

Tour de Ski

Davos og Val di Fiemme
7 dager / 6 netter
Davos, Sveits og Val di Fiemme, Italia
Davos og Cavalese
02.-08.01.2024
NOK 18 995,-

For våre langrennsløpere blir denne sesongen helt uten internasjonale mesterskap og for de aller fleste vil nok Tour de Ski være årets store mål. Vi har derfor laget en tur der vi får med oss de to siste arrangørstedene – nemlig Davos og Val di Fiemme.

De 3 første nettene bor vi i Davos der det er henholdsvis sprint og 10 km intervallstart på onsdag og torsdag.  Fredag er hviledag hvor vi blir fraktet i egen buss til Cavalese og Val di Fiemme der vi skal bo i 2 netter.  Her avsluttes touren med 15 km fellesstart på lørdag mens det på søndag er grand final opp den beryktede monsterbakken. Søndag kveld etter rennet drar vi fra Cavalese og bor siste natta på et hotel nær flyplassen i München.  

Davos er en by i Sveits som ligger 1560 m.o.h og er et velkjent vintersportssted for de fleste både når det gjelder skøyter og langrenn. Her finnes også et stort antall alpinanlegg i alle størrelser. Stedet har i dag ca 11.000 innbyggere og byen er også kjent for å arrangere den årlige World Economic Forum  som er et økonomisk toppmøte for statsledere og ledende forretningsfolk fra hele verden.  

Val di Fiemme ligger i Dolomittene i Nord-Italia og vi skal bo i den lille og trivelige byen Cavalese.  Denne byen er kanskje mest kjent som målbyen i det tradisjonsrike turrennet Marcialonga som har vært arrangert hele 50 ganger. Fra denne byen og hotellet er det ca 5 km til langennstadion i Tesero. Avslutningsetappen i monsterbakken går på andre siden av dalføre rett over for hotellet der vi bor. Fra hotellet er det ca 200 m å gå ned til gondolen som tar oss over til alpinbakken og opp til målgang på Tour De Ski.

Se mer infoSe midre info
Arne Løkken Arne Løkken

Dætta blir fryktelig artig!

Arne Løkken
Reiseleder og entusiast
Med helsing Med helsing

Hyggelig tilbakemelding fra kunde.
Til alle i Maxpulse - Takk for ein strålande tur til VM i Planica arrangert av Maxpulse ! Alt fungerte perfekt frå me møttest på Gardermoen til me kom tilbake etter 11 dagar. Det hele var veldig godt organisert og trygt på alle måtar. Eg må få nemne spesielt Arne Løkken som saman med dei andre i Maxpulse gjer ein fantastisk jobb slik at reisa og oppholdet blir skikkeleg triveleg.


Eg vil anbefale Maxpulse i min krets og håpar å bli med dere på ny tur.

Med helsing
Steinar Røthe
Film
Kjekt å vite
Program
1
Tirsdag
Middag
Ankomst Davos
2
Onsdag
Frokost og middag
Sprint fristil, Davos
3
Torsdag
Frokost og middag
20 km klassisk jaktstart, Davos
4
Fredag
Frokost og middag
Konkurransefridag
5
Lørdag
Frokost og middag
15 km klassisk fellesstart, Val di Fiemme
6
Søndag
Frokost
10 km fristil fellesstart opp monsterbakken, Val di Fiemme
7
Mandag
Frokost
Hjemreise
7 dager / 6 netter
Davos, Sveits og Val di Fiemme, Italia
Davos og Cavalese
02.-08.01.2024
NOK 18 995,-
  • Tour De Ski 4
  • Tour De Ski 3
  • Tour De Ski 1
  • Tour De Ski 2
Priser
Hoteller
Fly
FLYTIDER
Tirsdag 02. januar
Oslo-Zurich
09:50-12:10
SK841
Mandag 08. januar
Munchen-Oslo
13:05-15:20
SK4760