Norsk English Dutch

Treningsglede i Kroatia

Treningsreisen for deg som vil ha en aktiv uke i fine omgivelser!
8 dager / 7 netter
Rovinj, Kroatia
Hotell Eden 4*
11.-18.10.2023
NOK 17 950,-

Dette er reisen for deg som liker å utfordre deg selv med variert trening, samtidig som du trives med å ta deg skikkelig ut. Bootcamp, intervalltrening og styrketrening vil gå igjen flere ganger denne uka, men det blir også roligere timer som stabilitet, stretching og coretrening. Turen ledes av Kristin Granum Rosebø som driver Kreativ Trening. Med seg har hun Ida Cecilia Juhasz for å krydre timeplanen.

MER OM TUREN:

Kristin og Ida Cecilia sørger for variert og effektiv trening gjennom uka. Deres mål er at alle deltagerne skal føle seg ivaretatt og at hver enkelt blir sett og fulgt opp på sitt nivå og de vil alltid legge opp sine økter slik at alle opplever mestring på sitt nivå.

Denne reisen passer for alle som liker å ta seg litt ekstra ut, samtidig som du kan nyte Kroatia sine flotte strender og vakre natur. Man står selvfølgelig fritt til å stå over en økt dersom man ønsker det, men to formiddager er satt av til hvile eller egne aktiviteter etter ønske. Da kan du for eksempel rusle inn til den herlige byen Rovinj, ta en båttur ut til en av de flotte øyene i nærheten, leie deg en sykkel for en kortere eller lengre tur, du kan slappe av ved det flotte bassengområdet eller den herlige stranden like nedenfor hotellet.

Treningsreisen gjennomføres ved minimum 10 reisende.

Se mer infoSe midre info
Kristin G. Rosebø Kristin G. Rosebø

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og har lang erfaring fra både treningssenter og som selvstendig næringsdrivende. Siden 2013 har hun levert alle sine tjenester via eget firma Kreativ Trening. Kristin er forfatter av tre bøker og har gjennomført en rekke treningsreiser i inn- og utland.

Les mer om Kristin...

Kristin G. Rosebø
Helse- og treningsfysiolog
Ida Cecilia Juhasz Ida Cecilia Juhasz

Ida Cecilia har master i folkehelse og er utdannet idrettspedagog og personlig trener fra Norges idrettshøgskole med bakgrunn fra dans. Hun har jobbet 10 år i treningskjeden Actic som instruktør, gruppetrener og personlig trener. I dag jobber hun på Lia Treningsenter lokalisert på Holmlia. Hun brenner for lavterskeltrening, hvor fokuset er å utfordre egne grenser, mestring og treningsglede, uansett utgangspunkt.

Ida Cecilia Juhasz
Instruktør
Hvem passer denne reisen for
Hotellet
Program
8 dager / 7 netter
Rovinj, Kroatia
Hotell Eden 4*
11.-18.10.2023
NOK 17 950,-
  • Bootcamp, Kroatia, Treningsreise, Trening, Pt
  • Sea 6941635 1920
    Foto: Barbora Schramlová
  • Adriatic Sea 6172421 1920
  • Hotel Eden, Overblikk, Treningsreise, Reise
  • James Qualtrough Xg5k76h93ia Unsplash
    Foto: James Qualtrough 🇮🇲
Priser
Treningsøkter
Fly
Flytider
11.10.2023
Oslo Gardermoen - Pula
06:00 - 08:30
Norwegian
18.10.2023
Pula - Oslo Gardermoen
09:20 - 12:00
Norwegian