Norsk English Dutch

Sykle våren i møte på Mallorca

Glad i å sykle, mens savner selskap? Bli med til vårt favorittsted!
8 dager / 7 netter
Mallorca, Spania
Hotel Bahia de Alcudia 4*
02.-09.04.2024
NOK 10 950,-

Bli med til deilige Mallorca på en morsom, sosial og aktiv sykkelcamp - garantert med varmegrader i lufta. Vi bor i Alcúdia på nordkysten, med kort vei til både høye fjell og flatere sykkelterreng. Om du reiser alene eller sammen med noen - her vil du uansett møte likesinnede sykkelentusiaster. Vi deler oss inn i grupper etter egne målsetninger og forutsetninger. Du kan velge mellom alt fra tre til femten mil om dagen.  

Stemningen, miljøet og opplevelsene er minst like viktig som antall mil på sykkelen, og det sosiale før og etter sykkelturene legger vi stor vekt på. Underveis på turene legger vi inn stopp i små byer for en kopp kaffe, ferskpresset appelsinjuice og noe å spise. På kveldene blir det litt faglig påfyll for de som er interessert, et glass vin i solnedgangen - eller begge deler!

Trond Dalsheim Trond Dalsheim

Mallorca er min absolutte favorittøy, og er stedet jeg reiser til flere ganger i året for å sykle. Etter utallige timer på sykkelsetet, kjenner jeg øya meget godt, og jeg gleder meg til å ta deg med på de fineste sykkelveiene og stikke innom lunsjstedet med den beste kaffen. Min hovedoppgave er å passe på at alle har det bra på turen. 

Trond Dalsheim
Reiseleder og sykkelguide
Hotellet
Sykkelleie 7 dager
Program
1
-
-
Program kommer!
8 dager / 7 netter
Mallorca, Spania
Hotel Bahia de Alcudia 4*
02.-09.04.2024
NOK 10 950,-
  • Sykkelturer Med Maxpulse 2
  • Mallorca Sykkel 1
  • Sykkelcamp Mallorca Maxpulse 2
  • Mallorca Sykkel 3
Priser
Flytider
Tirsdag 2. april
Gardermoen-Palma
kl. 09:30-13:05
SK4691
Tirsdag 9. april
Palma-Gardermoen
kl. 14:00-17:35
SK4692