• Svalbard Skimaraton

  Hva med en skitur med påskestemning og midnattsol? Svalbard skimaraton er vårens vakreste eventyr! Skirennet går av stabelen i spektakulære omgivelser ved Longyearbyen og er verdens nordligste skimaraton.

  • Dato

   Tur 1: 26.- 30. april 2017
   Tur 2: 27. april - 2. mai 2017

  • Innkvartering

   Haugen Pensjonat
   Coal Miner`s  Cabin

  • Pris

   Fra kr 9.995,-

    

  • Bestill nå!

Priser

Program

Om turen


Om Svalbard Skimaraton

Longyearbyen og Svalbard er kjent som en eksotisk destinasjon.  Flere og flere viser interesse for Svalbard Skimaraton som er verdens nordligste turrenn.  Med patruljerende isbjørnvakter langs løypetrasèen blir opplevelsen noe helt spesielt, og for flere deltakere et minne for livet.  I 2017 går rennet lørdag 29 april - du kan velge mellom 42 km med eller uten tidtaking, eventuellt halvmaraton 21 km.

  

UTFLUKTER

30. april-  9 timers scootertur til Barentsburg
kr. 2 995,- for sjåfør og kr. 1 495,- for ledsager

Vi kjører til Barentsburg og spiser en tradisjonell russisk lunch.  Turen går gjennom storslagen natur og underveis gjør vi stopp og får en innføring i Svalbards natur og historie. Det kreves førerkort for bil eller motorsykkel for å kjøre, og førerkortet skal tas med på selve turen.  Husk ullundertøy og varm genser i tillegg til sekk med noe ekstra tøy.  Alle blir utstyrt med scooterdress, votter, sko og hjelm.

30. april  - 4 timers hundeledetur til Bolterdalen
Kr. 1 290,- pr person

Kjør ditt eget hundespann gjennom Bolterdalens spennende og varierte landskap,  Guiden kjører først sammen med to gjester og dere kjører deretter to og to på hvert hundespann og deler på å kjøre og å sitte på. Det er store muligheter for å se svalbardreinen på denne turen og kanskje du er så heldig å se både svaldbardrype og polarrev i tillegg. Vi snur sledene på Scott Turnerbreen og setter kursen tilbake til hundegården.

 

Det må være minimum 2 deltakere på utflukten for at den skal gjennomføres.

Teamet

Vibeke Skofterud

Hotell

Lurer du på noe mer? Ta en titt i vår FAQ

Del Turen


Flere turer