• Reis med Maxpulse og bo der det skjer - i Lahti.

  Som en av få turoperatører kan Maxpulse tilby overnatting og arrangement i Lahti og omegn under Ski-VM. Du kan enten bo på hotell midt i Lahti sentrum eller i hytte ved skistedet Messilä som ligger 6 km unna.

  • Dato

   23. februar - 05. mars 2017

  • Overnatting

   Hotell eller hytter.

  • Priser

   Fra 3.995,- per person.

  • Bestill

Priser på hotell og hytter

Billettpriser

Offisielt program

« Vi gjør oss allerede klar for ski-VM i Seefeld 2019. »

Om turen


Om Lahti

Lahti er en finsk by med 100 000 innbyggere,  100 km nord for Helsinki.  Lahti er en kjent vintersportsby som har arrangert Ski-VM flere ganger enn noen annen by i verden.  Terrenget rundt Lahti er relativt kupert, på grunn av Salpausselkä, den store moreneryggen som går i øst-vestlig retning gjennom hele Sør-Finland. Kombinasjonen av hoppbakker, skiløyper og et slalåmsentrum har gjort Lahti til en viktig vintersportsby.

Lahti har få hoteller og kapasiteten er sprengt under dette VM.  De fleste besøkende må bo i Helsinki, som ligger 1 time fra Lahti. Maxpulse er den eneste turoperatøren som kan tilby overnatting rett ved arrangementet under dette VM.

Ski-VM Lahti 2017 brosjyre

Billetter til konkurransene

Det finnes forskjellige typer billetter i flere prisklasser.  Se egen prisinformasjon.

Kurs og foredrag

For bedrifter som ønsker faglig innhold kan vi tilby lokaler for kurs og møtevirksomhet. Maxpulse kan skaffe foredragsholdere og tilrettelegge og gjennomføre forskjellige aktiviteter. Vi hjelper dere med å skreddersy arrangementet.

Overnatting

6 kilometer utenfor Lahti ligger Skisenteret Messilä, her finnes et godt utvalg av overnattingsmuligheter. Senteret har mange tilbud og fasiliteter, det finnes både hytter og leiligheter.  Det går egne Maxpulse-shuttlebusser mellom Messilä og Lahti/Ski-stadion i tillegg til lokale VM- busser.  Taxi finnes også på området.

Reise

Maxpulse arrangerer reise med charterfly og rutefly med utreise på morgenen og retur på kvelden.  For grupper kan vi tilpasse reisetidspunkt etter kundens ønsker.

 

Se film

Hotell

Lurer du på noe mer? Ta en titt i vår FAQ

Del Turen


Flere turer