• TA DEL I SPENNINGEN, OPPLEV TOUR DE FRANCE ”LIVE”!

  Reserver din plass og opplev forskjellige etapper under folkefesten Tour de France. Hvert år går TdF gjennom noen av de vakreste områdene i Frankrike. Vi reiser til startbyer hvor vi får med oss oppvarmingen, til målbyer hvor vi kjenner på spenningen og deltar på festen, vi drar opp i fjellene og opplever de beryktede klatreetappene - og legger inn en tempoetappe som en fin avveksling. Rosinen i pølsa er selvfølgelig avslutningen i Paris, hvor vi står som publikum i Norskesvingen. Her blir det liv! Som turoperatør med flere års erfaring fra TdF-sirkuset, får du som vår gjest full oppmerksomhet fra våre erfarne reiseledere som KAN Tour de France. Vi lover deg en opplevelse du sent vil glemme!

  • Arrangement:

   Tour de France 2019 

  • Dato:

   23. - 29. Juli 2019

  • Tur varighet:

   7 Dager

  • Hoteller:

   Kommer ved lansering av rute

  • Reserver din plass her!

Om turen


Reserver din plass i dag 

Turene går i perioden 01. – 21. Juli. Det er 21 etapper og 2 hviledager. Vi vil komme til å lage 1 ukestur og 1 lang-weekend. Er dere i Frankrike og eller vil reise på egenhånd så kan dere møte oss på flyplassen eller på hotellet.

For publikum til fots

Vi kjører bussen til start- eller målby, eller så nærme fjellpasset hvor vi får så godt overblikk som mulig. Fjellpass stengt for trafikk og da går vi så høyt opp i fjellet som mulig og lager en camp. Her venter vi på TdF syklistene. Som oftest er det mange 10 tusener andre mennesker som vil det samme og da må vi være tidlig ute.

For syklister

Så sykler vi de kjente fjellpassene samme dag eller dagen før TdF rytterne kommer. Det er en helt vanvittig opplevelse å sykle fjellpassene med hundretusener av jublende og forventningsfulle mennesker. Vi deler dere inn i grupper etter form og ferdighet. Hver gruppe får sin guide. Vi har flotte karbon utleiesykler og følgebil. Vi planlegger tur på 7 dager, eller en lang weekend som du kan velge mellom. 

Slik sikrer du deg plass på neste års Tour de France tur 

Våre TdF turer fylles opp raskt. Vil du bli med oss neste år 2019?

1. Ring eller fyll ut skjemaet for å sende en reservasjonsforespørsel. (ASO som eier TdF offentliggjør ny TdF rute i midten av oktober hvert år)

2. Betal et lite depositum for først å få til sendt reiserutene for 2018. (Dette er fullt refunderbart frem til 14 dager etter at du har mottatt det ferdige turforslaget)

3. Vi vil sende deg en e-post så fort turene er klare. Til Tour de France, vil du motta fulle reiseruter i begynnelsen av november. I god tid før vi gjør dem tilgjengelige for offentligheten. Når du mottar våre reiseruter vil du ha begrenset tid til å enten bekrefte din bestilling med et ekstra depositum eller avbryte bestillingen og få depositumet refundert.

4. Den endelige betalingen er 120 dager før turen begynner.

5. Depositumet er på nok 2.500 og er refunderbart frem til 15. November 2018.

Reisebrev

Lurer du på noe mer? Ta en titt i vår FAQ

Del Turen


Flere turer