• TA DEL I SPENNINGEN, OPPLEV TDF ”LIVE”!

  Reserver din plass og opplev forskjellige etapper under selveste Tour de France. Hvert år går TdF gjennom noen av de vakreste områdene i Frankrike. Opplev Startbyer og få med deg oppvarmingen, Målbyer og få med deg spenningen og festen, opplev de beryktede klatreetappene og få med deg tempoetappen. Og ikke nok med det – det aller største er avslutningen i Paris. Som en erfaren turoperatør på Tour de France får du som vår gjest full oppmerksomhet og innføring i TdF sirkuset. Disse turene er meget populære.

  • Arrangement:

   Tour de France 2018 

  • Dato:

   01. - 26. Juli 2018

  • Tur varighet:

   Mellom 4 - 8 dager

  • Hoteller:

   Kommer ved lansering av rute

  • Send forespørsel

Om turen


Reserver din plass i dag 

Turene går i perioden 1 – 26. Juli alt etter når ASO planlegger starten. Det er 21 etapper og 2 hviledager.

Vi planlegger turer fra 4 – 8 netter som du kan velge mellom. 

Tur 1 

Denne er for publikum som ønsker å oppleve Tour de France uten sykkel og til fots. (Og med buss)

Tur 2 

Denne er for syklister som ønsker å oppleve Tour de France som proffene. Vi deler inn i grupper etter ferdighetsnivå. Turene er beregnet på både vanlige mosjonister og for dere som sykler litt fortere. Og husk at dette er en opplevelsestur. Dette er ingen treningscamp.
(Selv om du vil få mange høydemetre)

Turene følger hverandre og vi bor på samme hotell. Det betyr at dere kan gjerne være et par eller gruppe hvor en/noen vil sykle og en/noen vil følge bussen. Vi treffes hver dag uansett.

Slik sikrer du deg plass på neste års Tour de France tur 

Våre TdF turer fylles opp raskt. Vil du bli med oss neste år 2018?

1. Ring eller fyll ut skjemaet for å sende en reservasjonsforespørsel. (ASO som eier TdF offentliggjør ny TdF rute i midten av oktober hvert år)

2. Betal et lite depositum for først å få tilsendt reiserutene for 2018. (Dette er fullt refunderbart frem til 14 dager etter at du har mottatt det ferdige turforslaget)

3. Vi vil sende deg en e-post så fort turene er klare. Til Tour de France, vil du motta fulle reiseruter i begynnelsen av november. I god tid før vi gjør dem tilgjengelige for offentligheten. Når du mottar våre reiseruter vil du ha begrenset tid til å enten bekrefte din bestilling med et ekstra depositum eller avbryte bestillingen og få depositumet refundert.

4. Den endelige betalingen er 120 dager før turen begynner.

5. Depositumet er på nok 2.500 og er refunderbart frem til 15. November 2017.

Lurer du på noe mer? Ta en titt i vår FAQ

Del Turen


Flere turer