• Ski- Vm i Seefeld 2019

  Vi gleder oss voldsomt til VM på ski i Seefeld i 2019. Seefeld er en meget rutinert arrangør, området er fantastisk hyggelig og ligger snøsikkert på 1200moh. Det er starten på de Østeriske alpene med St. Anton og Sölden bare en times kjøring unna. Seefeld har arranger de nordiske ski øvelsene i 3 olympiske vinterleker i 1964, 1976 og 2012, VM på ski i 1985 og har arranger World cup hvert år. Meld din interesse i dag, og få tilbud før alle andre!

  • Dato:

   19. februar - 03. mars 2019

  • Overnatting:

   Hotell, camp eller hytter.

  • Pris:

   Kommer!

  • Send forespørsel

Om turen


Om Seefeld

Dette blir et VM med et stort trykk på hoteller og overnatting. Mye av hotellkapasiteten er allerede bortleid til stamgjester på vanlig vinterferie. Og i tillegg ligger Seefeld i dagstur avstand fra alle de ski interesserte landene i Mellomeuropa. Hit kan det komme mye folk. Seefeld håper på det samme tilskuerantallet som var i Falun i 2015.

Maxpulse har gode kontakter med byen Seefeld og VM organisasjonen og har fått noen hoteller i forskjellige kategorier.
Er Seefeld noe for deg og dine så send oss en mail eller meld deg på nyhetsbrevet så vil du få løpende oppdatering og etter hvert tilbud.

 

Billetter til konkurransene

Det finnes forskjellige typer billetter i flere prisklasser.  Se egen prisinformasjon.

Kurs og foredrag

For bedrifter som ønsker faglig innhold kan vi tilby lokaler for kurs og møtevirksomhet. Maxpulse kan skaffe foredragsholdere og tilrettelegge og gjennomføre forskjellige aktiviteter. Vi hjelper dere med å skreddersy arrangementet.

Reise

Maxpulse arrangerer reise med charterfly og rutefly med utreise på morgenen og retur på kvelden.  For grupper kan vi tilpasse reisetidspunkt etter kundens ønsker.

 

Se film

Hotell

Lurer du på noe mer? Ta en titt i vår FAQ

Del Turen


Flere turer