• ITALIA

    Der skal vi sykle og nyte Italias gode mat og drikke! Vi skal også få med oss en etappe av Giro`d Italia.

Eksempel på program

Om turen


Beskrivelse

Vi legger opp til en tur som passer alle, enten du vil sykle rolig i herlige omgivelser eller du vil få i gang sykkelformen. Hvis du ikke vil sykle, har vi løsning for det også. Det blir satt av tid til fellesprogram, men også mulighet for litt egentid. Du vil garantert få utbytte både faglig og sosialt! 

Lazio og Gaeta

Dette er regionen og byen vi skal bo i under vårt opphold i Italia. Gaeta er en av de vakreste og litt ukjente byene i Lazio-regionen, beliggende ca. 2 timer sør for Roma. Gaeta er en liten koselig fiskelandsby med sju fantastiske strender. Her kan man sykle i et flott malerisk landskap, gå fotturer, besøke gamlebyen og kjenne det genuine Italia på pulsen.

Hotellet

Villa Irlanda er en ombygget antikk romersk villa fra 100 f.Kr. Villaen har tilhørt Marco Filippo som var stefar til keiser Ottaviano Augusto.

GIRO D`ITALIA

Rittet er en av de eldste klassikerne som i år starter i Belfast i Irland. Deretter flys rytterne til Bari på Italias hel. Vi skal se 6. etappe i Montecopiolo som ligger 1235 moh. Vi får med oss den siste bratte stigningen opp til byen. Her blir det liv og røre og høy stemning!

Hotell

Lurer du på noe mer? Ta en titt i vår FAQ

Del Turen


Flere turer