• Inspirasjonstur til Tenerife!

  Vi i Maxpulse ønsker å presentere Tenerife som aktiv treningsdestinasjon til potensielle samarbeidspartnere. Turistkontoret på Tenerife er med oss på turen og vil presentere denne flotte øya og dens utrolig mange muligheter. Vi søker dere fra treningsbransjen som selv ønsker å lage treningsreiser i fremtiden. Vi kommer til å reise til forskjellige destinasjoner på øya, hvor du vil få se mange av mulighetene Tenerife har å by på!

  • Dato:

   03. - 08. Desember 2017

  • Pris:

   Kr 4.900,- pr person i delt dobbeltrom

  • Påmeldingsfrist:

   08. oktober 2017

  • Påmelding

Hva er inkludert:

Program for turen:

Om turen


Vulkanøya Tenerife er en idyllisk øy med svært variert landskap og muligheter. Vinteren på Tenerife oppleves som en norsk sommer, med en gjennomsnittstemperatur på 23'C i løpet av et år. Ferieøya tilbyr hundrevis av ulike aktiviteter i variert terreng. Her kan du kombinere sportsreisen din innen sykling, løping eller generell trening, med ulike aktiviteter som surfing, paddleboarding, kiting, dykking, windsurfing, klatring, caving og mye, mye mer.

 

Vi flyr ned søndag ettermiddag 03. desember, og reiser hjem fredag morgen 8. desember. Det blir fire intensive dager på øya, hvor vi kommer til å overnatte på tre ulike hoteller. Ruten er ikke spikret enda men stoppene vil være i Costa Adeje (sør-vest), Buenavista (nord-vest) og i Puerto de la Cruz (nord). Områdene vi bor blir utgangspunkt for spennende utflukter og enkelte hotellbesøk.

 

Vi kommer til å gå to turer i løpet av oppholdet, slik at vi kan se og føle på terrenget øya har å by på. Vi kommer selvfølgelig også til å kjøre opp mot Teide og se den spennende naturen rundt den sovende vulkanen, og vi skal få utforske kystområdene som solhungrige nordmenn trekkes mot. Du vil også få god informasjon underveis om ulike aktiviteter man kan gjøre ulike steder på øya, slik at du kan lage en attraktiv drømmereise for dine kunder.

Avreise

Oslo - Tenerife søndag kl 17:20 - 22:05

Hjemreise

Tenerife - Oslo fredag kl 10:00 - 16:35

Se film

Lurer du på noe mer? Ta en titt i vår FAQ

Del Turen


Flere turer