• BLI MED MIDNATTSOLRITTET PÅ SYKKELCAMP

  Jeg, Trond Vegard Seivåg, tar deg med til denne fantastisk flotte sykkeløya! I 9 dager skal vi sykle og kose oss i godt selskap. Jeg har selv vært på Mallorca 9 ganger, og hver høst blir lengselen like stor. Miljøet, stemningen, turene, sola og varmen - og kanskje det aller viktigste: det sosiale før og etter turene. Det er noe helt spesielt å dra på en slik tur. Og ja: Alle kan være med! I Midnattsolrittets ånd skal det være plass for alle. Vi deler oss inn i flere grupper etter nivå og lyst. Alt fra 3 til 15 mil per dag! Underveis stopper vi i små byer for en kopp kaffe, eller litt å spise. På kveldene blir det litt faglig påfyll for de som vil, eller et glass vin i solnedgangen...

  • Dato:

   06. - 15. April 2018

  • Varighet:

   9 netter 

  • Hotell:

   Hotell Astoria Playa 4*

  • Pris:

   Utsolgt
   Ekstra plasser på forespørsel.

    

  • Send forespørsel

Om turen


SYKKELUTLEIE 
Gode landeveissykler, Eddy Merckx Sallanches karbonsykler - kan leies. Vi tar mål på forhånd og sørger for at sykkelen står klar ved ankomst hotellet.

SYKKELTURER 
Nivået på de daglige sykkelturene vil bli lagt opp ut i fra gjennomsnittshastighet og terreng. Du velger det nivået du mener passer for deg, og det er ikke noe problem å velge mellom de forskjellige gruppene fra dag til dag.

TEORI
Sykkelhåndtering, kosthold og trening er viktige faktorer for å bli en bedre syklist. Vi holder effektive og interessante teoriøkter i løpet av uka:

 • Stell og mekking av sykkel
 • Hvordan velge riktig sykkel og utstyr
 • Hvordan sykle mest mulig effektivt
 • Hvordan bygge opp treningen utover i sesongen
 • Hvordan bedre kostholdet ditt 

  Vi vil også tilby basistrening hvor fokuset ligger på mage, rygg, tøyning og restituering.

MALLORCA - SYKLINGENS MEKKA UTENFOR SESONGEN
Mallorca er øya som har alt en syklist ønsker. Rolig, duvende landskap, lange bakker, fine kafeér, god mat og ikke minst spektakulære sykkelforhold. Her er et nett av små, sjarmerende veier godt tilrettelagt for syklister som bringer deg fra landsby til landsby rundt hele øya. Mallorkinerne vet å sette pris på syklister og viser hensyn til både små og store grupper. Vi bor midt i sykkelparadiset Alcudia og småbyene ligger som perler på en snor, bare 20-30 km mellom hver by som gjør syklingen spennende!

DISSE STEDENE BØR DU BESØKE
Torget i Petra er et lunsjparadis for syklister. Byen ligger midt på øya og er stedet ALLE syklister skal innom i løpet av sykkelferien.
Fjellene i vest er noe helt for seg selv. Her finner du bakken Sa Callobra som er høydepunktet på turen.  Sykler du ned først, er det bare å forberede seg på den 11 km lange oppturen! De eksotiske stedene Deià, Port de Soller og Valldemossa er vakre småbyer der internasjonale kjendiser eier flotte ferieboliger.

Sist men ikke minst byr Mallorca på lange sletter hvor du suser avgårde på sykkel blant vinranker så langt øyet kan se. Vakkert!

 

Teamet

Trond Vegard Seivåg

Gro Bæck

Jørn petter Balslev

Hotell

Lurer du på noe mer? Ta en titt i vår FAQ

Del Turen


Flere turer