• AIM CHALLENGE 2019

  Bli med til Hemsedal og høstens kuleste multisport arrangement. AIM Challenge går av stabelen 17. August og vi vil invitere deg med på en helg full av opplevelser i fantastisk norsk natur. "MORSOMT!" er tilbakemeldingen fra tidligere deltagere. Her er det altså ingen tvil om at det vil bli en flott dag ute med gode venner. Påmeldt finner vi mosjonister fra 18 år og opp til pensjonsalder, og til og med verdensklassen i multisport. Alle deltagere konkurrerer på sine egne premisser og etter egen evne. Det vil si, her er det noe for alle! Maxpulse sponser deg som tidligere kunde med overnatting i flersengsrom og påmeldingavgiften er det eneste du behøver tenke på. Mat er inkludert i overnatting for alle (bankettmiddag, lørdag, kommer i tillegg)

  • DESTINASJON 

   Hemsedal 

    

   DATO 

   16.-18. August 

    

   PÅMELDINGAVGIFT FRA

   1900,- per lag 

    

   OPPHOLD FRA

   0,- / 490,-

  • Meld deg på her

Program

Om turen


HVA ER AIM CHALLENGE?

AIM Challenge er en multisport konkurranse som passer for alle. I lag på to personer har dere 6 timer på å finne så mange dere klarer av totalt 60 poster og samle flest mulig poeng. Det er umulig å ta alle postene, så her lønner det seg å være strategisk. De fleste postene kan nås med sykkel, andre krever svømming, klatring, balanse, gåing, løping eller litt av alt. Poengene på hver post varierer etter vanskelighetsgrad.

 

Kart blir utlevert ved start og da er det bare å sette hodene sammen og finne ut hvilken rute som passer dere. Lag-venninne/kompis kan dere bestemme selv, og om dere vil være med i herre, dame eller mix klassen. Ett av kartene er vanntett, mens det andre er et vanlig papirkart. På kartet står det hvor posten ligger og hvor mange poeng den gir. Posten kan ligge i alt fra i toppen av et tre til under en bro. Her er det viktig å kle seg etter forholdene og forberede seg på en hel dag utendørs. 

 

MERK: Det er 18 års aldersgrense for å kunne delta. 

 

ANKOMST HEMSEDAL 

Transport står dere for selv. Avtal gjerne dere i mellom om fellestransport, så tar vi dere godt i mot i leilighetene i Hemsedal fredag. Da får vi en kveld til å forberede oss på morgendagen. Det er obligatorisk registrering og muligheter for å kjøpe AIM utstyr i Stavkroa. Her har dere også muligheten til å se kart og ruter fra tidligere år slik at dere er litt mer klar for hva som møter dere ved start. 

 

Vi bor i leiligheter som ligger sentralt i Hemsedal skisenter, og i gå avstand fra start området. Her blir du plassert på rom med andre som er med på turen, med mindre du har ønsker eller behov for andre alternativ mot et tillegg i prisen ordner vi selvfølgelig dette. 

 

Lørdag kveld oppfordrer vi alle til å bli med på banketten på Stavkroa før premieutdelingen. En hyggelig måte å samles og avslutte en flott dag ute i fjellheimen. 

 

Startnummer ligger på 950,- per person, eller 1.900,- per lag ved påmelding før 26. April. Her har dere muligheten til å være kreative! Alle lag vil ha "Team Maxpulse/" i forkant av lagnavnet. 

Har du lyst til å delta, men ingen lag-partner? Ingen problem, meld deg på via påmeldingskjema eller ta kontakt med oss så hjelper vi deg med dette! 

 

Ved ønske om påmelding til bankett eller endring av rom, dobbelt eller enkeltmannsrom vil det oppstå ekstra kostnad.  

PRIS 

Fra 1.900,- per lag (950,- per person) 

 

PRISEN INKLUDERER 

Middag fredag 

Frokost lørdag og søndag 

Overnatting på delt rom opptil 5 personer (kun eksisterende kunder)

Startnummer  

 

TILLEGG NY KUNDE

Enkeltrom 990,-

Dobbeltrom 790,- per person 

Flersengsrom 490,- per person

 

TILLEGG EKSISTERENDE KUNDE

Enkeltrom 690,- 

Dobbeltrom 490,- per person

 

TILLEGG ALLE

Bankettmiddag Lørdag kveld på Stavkroa 265,- per person

Påmelding etter 26. April 2.100,- 

Påmelding etter 24. Juni 2.300,-

 

 

Se film

Lurer du på noe mer? Ta en titt i vår FAQ

Del Turen


Flere turer