Maxpulse for alle

Sports- og aktivitetsreiser

Maxpulse har et tilbud til de som ønsker en aktiv reise.  Disse kan styrke mestringsfølelsen, øke kompetansen og ikke minst gi flotte minner. Det er ofte mennesker man reiser sammen med og de man møter underveis som gir den gode opplevelsen, som bidrar til økt energi og overskudd.

Vi arrangerer påmeldingsturer og lager skreddersydde pakker for grupper og næringsliv. Staben består av flinke folk som er engasjerte, kunnskapsrike og positive.
Det er få ting i livet som gir mer energi enn når man har det gøy og kjenner glede og samhold.  Dette er viktig og  skaper synergieffekt for deg og for din organisasjon/bedrift.  Det kan tilslutt føre til et forbedret resultat.

Maxpulse ble etablert i 1996 og er kjent som arrangør av skiturer til Marcialonga, Vasaloppet og andre renn i Worldloppet. Maxpulse AS er et datterselskap av Expert Reiser AS, som er et av landets ledende messereisebyrå. De er også leverandør av forretningsreiser og gruppereiser til bedrifter, forbund og offentlig virksomhet. Expert Reiser AS har alle rettigheter som reisebyrå og er tilknyttet både IATA, Reisegarantifondet, MPI og ATG, som er et nettverk av reisebyråer i flere land.

Mange ønsker en ferie med en viss form for fysisk aktivitet. I en forbrukerundersøkelse fra Synovate i 2010 svarte 550.000 nordmenn at de var svært interessert i ferier med aktiviteter som sykling, ski, trening, klatring osv. Noen av grunnene til dette kan være et ønske om å holde seg frisk og ha et godt liv. 

Jørn Balslev

Daglig leder i MAXPULSE med bakgrunn fra reiseliv og eventbyråer. Han er en aktiv og treningsvillig person som har idrettsbakgrunn fra håndball både i inn- og utland. Han vet hva som skal til for at dere skal få noen minneverdige opplevelser sammen med andre aktive mennesker.

Anne Løken

Ansvarlig for MAXPULSE sine skiarrangement. Har hatt forskjellige jobber i reiseliv, alt fra charterturer i Saga Solreiser til forretningsreiser i Winge, Exact og Expert Reiser. Har mer enn 30 års allsidig reiselivserfaring. Anne har vært med fra Maxpulse ble kjøpt av Jørn Balslev i 2009.

Torunn Larsen

Ansvarlig for MAXPULSE sine sykkelarrangement. Har jobbet i reiselivsbransjen i 25 år, de siste 16 årene som reisekonsulent for American Express Reisebyrå på Idrettens hus. Kjempeglad i alt som er av uteaktiviteter!