Ledig StillingØnsker du å leve ut drømmen din og gjøre den om til jobb?

Maxpulse leverer sportsreiser til mosjonistmarkedet, vi produserer gruppe- og påmeldingsturer innenfor langrenn, sykkel, løp og trening. Etterspørselen vokser og vi trenger en ny medarbeider/prosjektleder på fulltid.

Vi leter etter deg som er aktiv, som har et solid nettverk innen disse grenene og som er vant til å ha mange baller i luften samtidig. Du må kunne jobbe i prosjekt og forholde deg positivt til kunder, leverandører og kollegaer. Det er en fordel om du har jobbet med events og tilrettelegging av disse, samt har erfaring fra reiselivsbransjen. 

En vanlig arbeidsdag i Maxpulse er interessant, med svært varierte oppgaver.  Til tider kan arbeidsdagen bli lang og uregelmessig i forbindelse med gruppereiser, messereiser, studieturer og forberedelser til disse.

Vi setter store krav til pålitelighet, nøyaktighet og gode grunnleggende datakunnskaper, samt gode språkkunnskaper.

 

Freelance - reiseledere

Ønsker du å bli freelance-reiseleder hos Maxpulse?

Vi søker etter folk som har tid, kunnskap og overskudd til å tenke langsiktig. Vi ser etter deg som kan være med på å utvikle nye destinasjoner, turer og ikke minst nye produkter hvor du selv er med som reiseleder. Du vil få oppfølging og hjelp til rutinearbeid fra dine kolleger i Maxpulse. En freelance-jobb kan etterhvert endres til en fast ansettelse dersom det genereres nok omsetning innenfor nevnte områder. 

Send en E-post til kim@expertreiser.no og beskriv kort hva du kan bidra med av kunnskap, kreativitet og kontakter. Legg ved din CV med referanser.

Evt. spørsmål rettes til Kim Balslev: 23 19 44 01